aillage1.jpgsl1.jpgsl2.jpgsl4.jpgsl5.jpgsl6.jpgtillage2.jpg

Aktualno

DONACIJA ROTARY KLUBA PTUJ - FITNES NA PROSTEM PRED NOVO BIVALNO ENOTO V ŽABJAKU

19.5.2022 je Rotary klub Ptuj z donatorji našo novo bivalno enoto v Žabjaku opremil z napravami za fitnes na prostem. Nova pridobitev nam bo omogočala koristno rekreacijo na svežem zraku. Donacijo je predsedniku društva Sožitje Ptuj Janku Šumanu predal v uporabo predsednik RC Ptuj g. Avgust Šibila

SKUPAJ POBARVAJMO DAN 2022

5. maja smo v sodelovanu z OŠ dr. Ljudevita Pivka v sklopu projekta "Spodbujanje socialne vključenosti otrok in mladih s posebnimi potrebami v lokalno okolje" organizirali 4. medgeneracijski dogodek Skupaj pobarvajmo dan. Na ptujski Mestni tržnici smo združili pisamo množico otrok in vrtcev, učencev, dijakov, odraslih in starostnikov. Navzoče je pozdravila županja MO Ptuj Nuška Gajšek, za dobro voljo, plesne korake in dobro glasbo pa so poskrbeli Urška Vučak, Jernej Brenholc in Albin Bezjak.

SLAVNOSTNA OTVORITEV NOVE BIVALNE ENOTE V ŽABJAKU

6.4.2022 je potekala slavnostna otvoritev nove bivalne enote v Žabjaku. V novi bivalni enoti domujejo od 2. novembra 2021 uporabniki Društva Sožitje Ptuj in ZUDV Dornava. Skupno je v novi bivalni enoti 24 stanovalcev, od tega je 12 uporabnikov ptujskega društva Sožitje in prav toliko ZUDV Dornava. V programu otvoritve smo spremljali glasbeni nastop uporabnikov in nagovore v.d. direktorice ZUDV Dornava Ivanke Limovšek, predsednika društva Sožitje Ptuj Janka Šumana, investitorjev projekta Marjane in Franca Žurana ter ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janeza Ciglerja Kralja. Omenjeni so slavnostno prerezali trak in uradno predali v uporabo bivalno enoto Žabjak.

NAŠA NOVA TRGOVINICA V MURKOVI ULICI 4 NA PTUJU

Vabljeni v našo novo trgovinico, ki se nahaja v ART umetniškem ateljeju, v Murkovi ulici 4 na Ptuju. Izbirate lahko med širokim izborom naših izdelkov iz tekstila (torbice in predpasniki iz blaga, džinsa, okrasne blazine, platnene nosilne vrečke...), keramike (vaze, nakit, mobile, uhani, prstani, sklede, vrtnice...), papirja (voščilnice za različne priložnosti) ter med različnimi izdelki iz lesa.

Vabljeni, da nas obiščete, v Murkovi ulici 4 na Ptuju, vsak delovnik med 9.00 in 13.00 uro.